League of Legends

Dvakrát 3:0 a hotovo. Na Prague Champs míří jako první SINNERS a Entropiq

Dvakrát 3:0 a hotovo. Na Prague Champs míří jako první SINNERS a Entropiq
6. 6. 2022
  |  

První dva zápasy uzavřené kvalifikace na turnaj Prague Champs 2022 jsou minulostí. Z BO5 duelů vzešly jednoznačně v poměru 3:0 týmy Entropiq i SINNERS.

Už 18. a 19. června 2022 se v rámci pražského O2 Universa odehraje League of Legends turnaj Prague Champs, jehož vítěz kromě zajímavé finanční odměny získá také možnost utkat se s francouzským soupeřem, týmem GamersOrigin.

Z otevřených kvalifikací postoupily 4 celky do uzavřené kvalifikace, které se hraje formou single BO5 zápasů, přičemž týmy z "lidu" si mohli vybrat pozvané soupeře. V prvních dvou duelech však vždy uspěli favorité. 
Nejprve si dokázali Entropiq hladce (3:0) poradili s týmem Inaequalis, následně v neděli zdolali SINNERS podle LoL Fandom stránky soupeřící tým HEET. Oficiálně jde o tým, který postoupil pod názvem NGDU.

Příští víkend nás čekají ještě zápasy mezi eSuba Academy a eSuba, posléze také BRUTE proti Dynamo Eclot. Následně se týmy utkají na samotné offline akci v semifinálových duelech. 

Kromě Prague Champs čeká domácí League of Legends scénu také start Hitpoint Masters a Summer Cup od eLEAGUE, ve kterém se bude hrát o více než 150 000 korun.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport