CS:GO

Druhý duel skupiny A Tipsport CS:GO Praha zvládli lépe hráči Sampi

Druhý duel skupiny A Tipsport CS:GO Praha zvládli lépe hráči Sampi
24. 3. 2023
  |  

Druhý z úvodních duelů skupiny A Tipsport CS:GO zvládli lépe hráči Sampi, kteří si poradili s týmem ENTERPRISE poměrem 9:16 na mapě Anubis.

ENTERPRISE vs. Sampi

Výsledek - 0:1
  • de_anubis | 9:16 (7:8)

Veto dvou tradičních týmů na tuzemské scéně rozhodlo, že utkání proběhne na nejnovější mapě v mappoolu, Anubis. Začátek zápasu zvládli lépe ENTERPRISE, kteří si za CT stranu připsali úvodní dvě kola. Sampi se do utkání dostali hned vzápětí a to rovnou pěti koly v řadě, kterými se dostali do vedení 2:5. Zbytek první poloviny přinesl vyrovnanou bitvu o každé kolo, z níž vzešli lépe ENTERPRISE, kteří dokázali snížit na 7:8. Lví podíl na tom měl Tomáš "system" Zemko, který měl po první polovině 19 killů.

Po změně stran se zápas strhl v jednostrannou záležitost v podání Sampi, kteří si na CT straně připsali sedm kol v řadě a dostali se za stavu 7:15 k prvnímu map pointu. ENTERPRISE se podařilo připsat si ještě dva body, ale to bylo z jejich strany vše a zápas tak skončil 9:16 z jejich pohledu.

Obzvlášť přesvědčivě vypadal výkon Dominika "blogg1s" Janity, který byl se svým AWP neomylný a připsal si celkem 30 killů.

Sampi si tímto zajistili postup do zápasu vítězů, v němž se střetnou se SINNERS, jenž porazili v úvodním zápase Entropiq 16:7. ENTERPRISE si právě s Entropiq zahrají od 16:00 o setrvání v turnaji.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.