CS:GO

Dominik "blogg1s" Janita: Nešlo o konflikt, klukům neseděl můj styl hraní

Dominik "blogg1s" Janita: Nešlo o konflikt, klukům neseděl můj styl hraní
20. 6. 2023
  |  

Český AWP hráč Dominik "blogg1s" Janita se ještě v noci vyjádřil ke svému rozvázání spolupráce s týmem Sampi, ve kterém přiznal své zaskočení: "Nevím co bych k tomu napsal, jsem ještě trošičku zaskočený, i když už je to pár dní. Jen abych vyvrátil nějaké teorie." Co dalšího doplnil?

S týmem Sampi se k překvapením mnohých fanoušků loučí AWP hráč Dominik "blogg1s" Janita. Organizace informace potvrdila během pondělního večera, a poté s vyjádřením, ve kterém vysvětloval důvody odchodu, přišel i samotný český hráč, který do celku přišel v lednu jako free agent.

"Nevím co bych k tomu napsal, jsem ještě trošičku zaskočený, i když už je to pár dní. Jen abych vyvrátil nějaké teorie, že šlo o nějaký konflikt nebo tak, kluci mi řekli, že se jedná o můj styl hraní, který jim úplně nevyhovuje a představujou si trošku něco jiného od awpčka," uvedl Dominik Janita na svém Twitter účtu ke svému odchodu.

Ve druhé části vyjádření nezapomněl poděkovat týmu, hráčům, vedení a dalším, kteří se podíleli na vzestupu sestavy, která došla pro dva mezinárodní triumfy v roce 2023: "Každopádně chci poděkovat za krásný půlrok všem v Sampi, ať už vedení nebo hráčům, užil jsem si každý jeden zápas a ke konci to vypadalo dost nadějně. Chtěl bych poděkovat organizaci, nemůžu říct ani jedno špatné slovo, bylo to všechno na nejlepší úrovni. Díky moc."

Podle informací Sazka Esport by měla volba organizace Sampi směřovat ke slovenskému AWP hráči Tomášovi "fino" Bebjakovi. Teoreticky jsou však ve hře také Lukáš "capseN" Koláčný, který je bez angažmá, stejně jako dvojice benchnutých hráčů beryP & forsyy.

Dominik "blogg1s" Janita bude během letní přestávky vyhledávat příležitosti a štěstí v jiné organizaci.

Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.