CS:GO

Dominik "blogg1s" Janita: Cítil jsem potřebu něco změnit. Nové působiště oznámím brzy

Dominik "blogg1s" Janita: Cítil jsem potřebu něco změnit. Nové působiště oznámím brzy
14. 1. 2023
  |  

Dosavadní sniper eSuby včera večer potvrdil finální odchod z organizace, kde strávil poslední roky. Nové angažmá by měl dle svého prohlášení brzy oznámit.

Jedné velké etapy a spolupráce je definitivně konec. Dominik "blogg1s" Janita a organizace eSuba definitivně rozvázali spolupráci a obě strany během pátečního večera vydaly vyjádření

"Chtěl bych poděkovat všem, se kterýma jsem se potkával ať už na serveru, tak v gaming housu, byli jsme taková malá rodinka, která držela za jeden provaz a všechny offline akce tomu byly důkazem! Neskutečný support jsme dostávali jak od vás fanoušků, tak od našeho managementu, který se vždycky spojil a udělal s vámi neskutečný bordel na lankách! Rozhodnul jsem se pro tenhle rok neprodloužit smlouvu, nechci tady psát asi úplně důvody, ale cítil jsem potřebu se trošku posunout a něco ve své cskové kariéře změnit," děkoval blogg1s eSubě a také uvedl, proč se rozhodl tentokrát smlouvu neprodloužit. 

Samozřejmě éterem také létají možná budoucí působiště domácího snipera. Jedním z nejpravděpodobnějších jsou Sampi a Dynamo Eclot. Tedy opět oba ambiciózní celky, které by rády prorazily do Evropy i na vrchol domácí scény. Nesmíme zapomínat ani na ENTERPRISE a případný odchod h4rna. 

K novém angažmá uvedl Dominik "blogg1s" Janita pouze následující: "Brzo oznámím nové působiště, eSubě přeju jen to nejlepší, doufám že v těžké době se oklepou a vlítnou zpátky na scénu ještě ve větším stylu." Během dalších týdnů bychom se měli dozvědět o budoucnosti AWP hráče.

Dominik "blogg1s" Janita
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.