CS:GO

Dokončený přestup NEOFRAGa. Jak reagoval trenér OG a co vzkazuje management SINNERS?

Dokončený přestup NEOFRAGa. Jak reagoval trenér OG a co vzkazuje management SINNERS?
27. 5. 2022
  |  

Hotovo, podepsáno. Jak OG a SINNERS reagují na přestup Adama "NEOFRAG" Zouhara? Jak se vyjádřili spoluhráči nebo management na české straně a jaké přivítání čeká v OG?

Redakce Sazka Esport obdržela reakce jednotlivých aktérů celého transfery, tedy zástupce OG, SINNERS i dosavadního spoluhráče beastika. Jak celý transfer hodnotí?

OG mají velké ambice, kterých chtějí se změněnou sestavou dosáhnout. Jak se na příchod nového hráče těší trenér Casper "ruggah⁠" Due? „Jsem velmi nadšený, že dnešním dnem můžeme přivítat NEOFRAGA v našem CS:GO týmu. Je mladý, motivovaný a hladový po tom, aby světu ukázal, že mu patří velká stage. Jeho herní styl přesně odpovídal tomu, co jsme hledali od doby, kdy jsme začali přestavovat náš tým. Svým obrovským talentem a konzistencí během loňského roku ukázal,  že má balíček schopností, který náš tým zvednou na vyšší úroveň,“ uvedl v oficiálním vyjádření zprostředkovaném přes SINNERS.

Dlouhá léta zná přestupujícího Adama "NEOFRAG" Zouhara i jeho spoluhráč ze Sebastian "beastik" Daňo, se kterým je pojí minulá rivalita i stejné týmy, včetně SINNERS: „Když jsme v roce 2020 hledali posledního hráče, tak Adam byl obvious pick. Jako jeden z mála CZ/SK měl v té době potenciál se dostat do tier1.“  
A právě do úspěšné mezinárodní organizace NEOFRAG míří a první světový event jej bude čekat už za pár dní, tým v Lisabonu nastoupí do BLAST Premier Spring Finals. OG totiž úspěšně zvládli skupinovou fázi BLAST Premier Spring a doplnili tak dalších 7 postupujících z řad nejlepších týmů světa.

K odchodu hráče se vyjádřil také Tomáš "efron" Pechman, Team Manager SINNERS: „S Adamem máme za sebou dva půl roku spolupráce a po celou dobu byl jeho cíl jasný - jednou se bude měřit s těmi nejlepšími. Opravdu tvrdě na sobě pracoval a neuvěřitelně rostl jako hráč i jako člověk. Adam nejen české scéně dokazoval, že patří mezi špičku a zaslouží si zasáhnout do soubojů o velké trofeje. A jeho chvíle přišla. Vždy ti budu fandit, Hříšníku!“

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.