CS:GO

Dojde v ENTERPRISE ke změnám? Duo Pechyn & M1key by mohl nahradit manguss a MoriiSko

Dojde v ENTERPRISE ke změnám? Duo Pechyn & M1key by mohl nahradit manguss a MoriiSko
1. 6. 2023
  |  

Domácí scéna opět spekuluje o možných přesunech v sestavách CS:GO celků. Těmi nejvážnějšími spekulacemi je možná výměna u ENTERPRISE, kam by mohl z lavičky naskočit manguss, se kterým by přišel i MoriiSko.

Ve středu se na Twitter účtu CZSK_CS účtu, který se věnuje novinkám, výsledkům a spekulacím, objevily informace o možných změnách v CS:GO sestavě organizace ENTERPRISE Esports. S nimi nově netránovala dvojice, která fungovala skvěle v eSubě, ale EP během jara z ní nezískali to potřebné. 

Jmenovitě pak šlo o duo Martin "Pechyn" Pechoušek & Jakub "M1key" Krausko, které nedokázalo na povedenou polovinu sezony 2022 navázat a společně s dalšími nevýraznými výkony hráčů ENTERPRISE zůstalo v roce 2023 za očekáváním.

Náhradou by mohl být Robert "manguss" Kasper, který by se potenciálně mohl vrátit z lavičky, na kterou odešel, a spolu s ním se spekuluje o příchodu Josefa "MoriiSko" Maurence. Tomu končí smlouva v Entropiq a hráč by se tak do ENTERPRISE mohl přesunout zadarmo.

ENTERPRISE se navíc od začátku roku pokoušejí fungovat pouze pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka, který je in-game leader CS:GO sestavy a o příchodu trenéra se stále nevedou diskuze. Určitý gamechanger by mohl být i fakt, že se Cryptova bude chtít po svém konci nejspíš zbavit hráčů, a právě ENTERPRISE, kterým se doposud letos nedaří, by byli eventuální volnou lokalitou.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.