CS:GO

Dohrál v LORGAR Cupu a skončil. Tomáš "fino" Bejbak se loučí se SINNERS Academy

Dohrál v LORGAR Cupu a skončil. Tomáš "fino" Bejbak se loučí se SINNERS Academy
1. 7. 2023
  |  

Novinkami se nešetří ani na domácí scéně! Academy CS:GO celek organizace SINNERS Esports opouští AWP hráč Tomáš "fino" Bebjak. V souvislosti se slovenským hráčem se mluvilo o angažmá v dresu Sampi.

Dvacetiletý slovenský AWP hráč Tomáš "fino" Bejbak skončil k 1. červenci v academy celku organizace SINNERS Esports. Posledním turnajem, respektive zápasem, který v dresu domácího celku odehrál, byl nepovedený LORGAR Cup. Jedinou výhru ve skupině však SINNERS Academy paradoxně udělali s týmem ENTERPRISE.

Ještě předtím se však finovi a jeho spoluhráčům podařilo ovládnout domácí academy soutěž Rising Talents League, když ve finále dokázal tým SINNERS Academy uspět nad Entropiq Future. 
"Rád bych poděkoval celému vedení společnosti @SINNERS_Esports za pomoc při řešení jakéhokoli problému a za poskytnuté podmínky. Co se týče samostatného academy týmu, chci se jako hráč posunout dál, a proto odcházím. Děkuji za vše a brzy se uvidíme na serverech," uvedl hráč na svém Twitter účtu.

Během svého působení si fino se SINNERS Academy prošel také kvalifikačními cyklu tuzemských turnajů, ve kterých dostal příležitost ukázat se a v neposlední řadě se se svými slovenskými spoluhráči (právě ze Sampi) kvalifikoval do pozice reprezentačního výběru. Ten bohužel v cestě na letošní IESF World Esports Championship 2023 neuspěl.

Dalším angažmá talentovaného hráče by podle všeho mohla být organizace Sampi, která před několika týdny propustila Dominika "blogg1s" Janitu. Jednou z logických variant příchodu by mohl být právě slovenský hráč.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.