CS:GO

Do Prahy se na Velikonoce sjedou SINNERS, Cryptova, DNE a Sampi. Kdo si připíše první domácí triumf?

Do Prahy se na Velikonoce sjedou SINNERS, Cryptova, DNE a Sampi. Kdo si připíše první domácí triumf?
6. 4. 2023
  |  

První velký domácí Counter-Strike turnaj ze série Road to MČR se blíží ke svýmu konci. V boji o titul na Tipsport CS:GO Praha I. 2023 zůstaly týmy SINNERS, Sampi, Dynamo Eclot a Cryptova.

První domácí triumf, dotace 250 000 Kč jen pro vítěze a rozdělení důležitých MČR bodů. Turnaj Tipsport CS:GO Praha I. slibuje velkolepou podívanou a motivaci všech zúčastněných týmů. Těmi jsou SINNERS, Sampi, Dynamo Eclot a Cryptova.

Důležitou změnou na domácím turnaji je formát play-off, který nebude tradičním single-elimination bracketem, ale tzv. double-elimination. V každý z týmů dostane jednu ze šancí na prohru, a následnou možnost účasti v Lower Bracket. 

Do prvních duelů nastoupí nejprve SINNERS proti Cryptově, přičemž druhý zmíněný celek bude velkým outsiderem a neočekává se nic jiného, než vítězství favorita, který by si první výhrou zajistil jistotu TOP 4 a dobrou výchozí pozici pro zbytek turnaje.

Druhý páteční zápas obstarají hráči Dynamo Eclot a Sampi. Právě od tohoto duelu se očekává extrémně vyrovnaná podívaná a jeden z velkých testů pro oba dva celky. Přičemž vítěz se utká s lepším z dvojice SIN/CRY; poražený naopak s horším v rámci Lower Bracket. Takto se bude pokračovat až do neděle, kde se odehraje nejprve finále Lower Bracket, jehož vítěz narazí v Grand Final na vítěze sobotního Upper Bracket.

Redakce Sazka Esport bude také na místě, tudíž se můžete těšit, kromě pokrytí zápasů a preview na jednotlivé hrací dny, také na rozhovory přímo z místa konání akce. 

Harmonogram TOP 4 Tipsport CS:GO Praha:

Pátek 7. dubna 2023
  • 14:00 - SINNERS vs. Cryptova
  • 17:00 - Dynamo Eclot vs. Sampi

Sobota 8. dubna 2023
  • 14:00 - Upper Bracket Final
  • 17:00 - 1. kolo Lower Bracket

Neděle 9. dubna 2023
  • 14:00 - Lower Bracket Final
  • 17:00 - Grand Final

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.