League of Legends
FIFA
NHL

Do Mladé Boleslavi míří Dynamo ECLOT a Cryptova!

Do Mladé Boleslavi míří Dynamo ECLOT a Cryptova!
19. 4. 2023
  |  

V Mladé Boleslavi se koncem dubna bude konat akce ŠKODA Future Playground, která uvítá finalisty online turnajů v League of Legends, FIFA a NHL. Kdo se kvalifikoval na offline event?

Během posledních týdnů se odehrály dvě otevřené kvalifikace, z nichž se čtyři týmy dostaly do offline finále. V této fázi je doplnily pozvané prvoligové týmy Dynamo ECLOT, Sampi, Cryptova a Inside Games. Z otevřených kvalifikací se probojoval mimo jiné hvězdný mix Ulduar 10, který z většiny tvořili hráči SINNERS doplněni o hvězdu španělské SuperLigy Adama "Random" Grepla. 

Mid laner BISONS ECLUB si tentokrát zahrál v jungli a na úspěch to nestačilo. Ulduar10 totiž nestačili v rozhodujícím zápase na Dynamo ECLOT a prohráli 1:2. Také soupiska třetího nejlepšího týmu sezony v kvalifikaci nastoupila s jednou změnou v sestavě. Na toplane totiž místo ruského top lanera Romuky nastoupil bývalý hráč eSuby Daniel "Welcom" Nguyen. 
Z druhé poloviny pavouka se do rozhodujícího zápasu probojovaly celky Sampi a Cryptova. Oba týmy nastoupily v základních sestavách, ve kterých působily v průběhu jarní sezony. Podle očekávání došlo na vyrovnanou BO3 sérii, ve které nakonec Cryptova zvítězila 2:1 a vybojovala si tak postup do finále ve ŠKODA Muzeu v Mladé Boleslavi. 

Dne 29. dubna se bude bojovat i v dalších dvou hrách, a to FIFA a NHL. Ve fotbalovém simulátoru se do Mladé Boleslavi podívá dvojice Neumiss a Vojta96, v NHL na akci zamíří Dzouvi a Shebby33 . Celkem se na LAN akci bude hrát o prize pool ve výši 80 000 korun.

Zdroj úvodní fotografie: eSuba / Facebook


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka