CS:GO

DNE opouští trenér. Ačkoliv to osobně pokládám za chybu, rozhodli jsme se vyhovět, reaguje CEO

DNE opouští trenér. Ačkoliv to osobně pokládám za chybu, rozhodli jsme se vyhovět, reaguje CEO
1. 5. 2022
  |  

Domácí organizace potvrzují ve stejnou chvíli odchod hráčů do Sampi. To stejné učinili také Dynamo Eclot, kteří pomocí vyjádření CEO Martina Novotného poděkovali za odvedenou práci a k situaci se vyjádřili.

Scéna reaguje na transfery mezi organizacemi a týmem Sampi, který oznámil nový superteam složený ze zajímavých borců. Jedním z týmů, které se museli s někým rozloučit bylo také Dynamo Eclot.

„Jakuba jsme před necelým rokem přijali jakožto nováčka v oboru. Měl ale velkou chuť posunout se a zlepšovat, stejně jako celý tým. Nyní se rozhodl pro novou výzvu. Ačkoliv to osobně pokládám za jeho chybu, rozhodli jsme i vzhledem k respektu k jeho odvedené práci mu vyhovět. Bfullovi děkujeme za společně strávený čas a přejeme mu hodně štěstí do budoucna,“ uvedl Martin Novotný, CEO Dynamo Eclot na Instagramu organizace.

Jakub "Bfull" Kokoška zažil během posledního roku nevídaný vzestup do elitní společnosti domácích trenérů. Poslední týdny se však potýká se zdravotními potížemi, což také potvrzují Dynamo Eclot i Sampi.

„Poslední měsíc s námi Jakub netrénoval, kvůli zdravotním důvodům, takže nejsme v úplně nové situaci. Cíle týmu zůstávají stejné a jsem přesvědčen, že i bez Jakuba budou mít naše výkony i nadále vzestupnou tendenci a budeme se dál posouvat ve světovém HLTV žebříčku. Pozici trenéra CS:GO týmu necháváme zatím otevřenou a budeme nyní zkoušet nové kandidáty. Jsme připraveni dát šanci i novým tvářím, stejně jako jsme to udělali před rokem,“ dodal Martin Novotný.

Dynamo Eclot je sice zvyklé pracovat bez svého trenéra, nyní to však bude o to složitější v cestě ke dlouhodobé pozici na špičce domácí scény. Uvidíme, jak na to dokáží v organizace zareagovat a zda se vůbec pro některého z trenérů rozhodnou. Na domácí scéně jich mnoho není.

Pro portál PLAYzone navíc Martin Novotný také dodal další informace ohledně kontaktu se Sampi a redakce zároveň zveřejnila potenciální náhradu, kterou by mohl být dosavadní trenér Sampi MGNT.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.