Partnerství

Developerská společnost D+D REAL se stává partnerem Dynamo Eclot

Developerská společnost D+D REAL se stává partnerem Dynamo Eclot
2. 11. 2021
  |  

Esportová organizace Dynamo Eclot oznámila nové partnerství. Partnerem se stává developerská společnost D+D REAL.

Prvního listopadu 2021 oznámila tradiční domácí organizace Dynamo Eclot nového partnera. Stává se jím developerská společnost D+D REAL za kterou stojí jako majitel Petr Dědek, který do esportové organizace už dříve investoval.

"Dlouhodobě podporujme špičkový sport, především pak hokej a golf. Vnímáme, že se esport stává důležitou součástí sportovního prostředí s velkým potenciálem do budoucna. Díky spojení s Dynamo Eclot o sobě chceme dát vědět mladší generaci, která je velmi dynamická a patří jí budoucnost,“  uvedl majitel při oficiálním oznámení spolupráce mezi firmou D+D REAL a organizací Dynamo Eclot.

Organizace Dynamo Eclot vznikla v květnu 2021 fúzí tradičního českého gamingového týmu Eclot a esportové sekce Dynama Pardubice. Sport a esport tedy spojují oba subjekty i v rámci spolupráce. 
"Společnost D+D REAL je generálním partnerem pardubického hokejového klubu a zároveň velkým podporovatelem sportu obecně. Mám radost z toho, že se náš esportový tým přidává do jejich portfolia po bok dalších sportovních projektů, které podporují," dodal CEO Dynamo Eclot Martin Novotný.

Kromě nové spolupráce mohou být v Dynamo Eclot rádi také za zvládnutou baráž do Sazka eLEAGUE, která zajišťuje CS:GO sestavě organizace slot pro první split roku 2022. Kromě CS:GO se snaží tým prorazit také v League of Legends a NHL.

V případě D+D REAL jde o firmu z podobné sfére jako například společnost SYNER (stavebně-inženýrská společnost), která se stala partnerem organizace SINNERS. Pro vzestup domácího esport je jedině dobře, že se přidávají také společnosti napříč obory a odvětvími.

Zdroj: eclot.eu

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport