CS:GO

Definitivní sbohem. eSuba se loučí s Dominikem "blogg1s" Janitou

Definitivní sbohem. eSuba se loučí s Dominikem "blogg1s" Janitou
13. 1. 2023
  |  

Dominik "blogg1s" Janita se rozloučil s organizací eSuba, která byla jeho domovem poslední sezony. Samotná modrá krev dnes všechno potvrdila a se svým bývalým AWP hráčem se rozloučila.

Dominik "blogg1s" Janita
Třiadvacetiletý Dominik "blogg1s" Janita působil v eSubě od léta 2019 a za téměř 3 a půl roku nastřádal nespočet individuálních i týmových ocenění. Za zmínku stojí zejména tituly z Majstrovstvá SR 2021, Tiger Masters Season 5 - Finals nebo 1. COOL League Season 6, a samozřejmě několikrát v poslední době zmiňovaná druhá místa z podzimu 2022 a akcí Sazka eLEAGUE, Tipsport MČR a také MSR.

Bývalému hráči Gravity, Majestic Lions nebo eXtatus skončila po sezoně smlouva a sám blogg1s se rozhodl v eSubě nepokračovat.

"Chtěl bych poděkovat všem, se kterýma jsem se potkával ať už na serveru, tak v gaming housu, byli jsme taková malá rodinka, která držela za jeden provaz a všechny offline akce tomu byly důkazem! Neskutečný support jsme dostávali jak od vás fanoušků, tak od našeho managementu, který se vždycky spojil a udělal s vámi neskutečný bordel na lankách!," děkoval Dominik "blogg1s" Janita v jednom ze svých vyjádření.

eSuba si na rozlučku připravila jedno zajímavé a emotivní video, kterým Blogg1sovi vyjádřila vděk za spolupráci a práci, kterou pro tým modré krve předvedl.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.