CS:GO

daxen po konci v Entropiq zamíří do Moops

daxen po konci v Entropiq zamíří do Moops
22. 1. 2021
  |  

Team Moops nabírá do své pětice posledního chybějícího hráče, vicemistra ČR s řadou zkušeností. Pomůže spoluhráčům mezi přední české týmy?

Organizace Entropiq se v druhé polovině ledna rozhodla CS:GO tým pozvat na bootcamp, během kterého oznámila poslední dílek do skládačky svého týmu.  Ambicí sestavy bude  navázat na výkony z MČR, které bylo posledním turnajem na domácí scéně roku 2020.

Bylo jasné, že příchod Josefa "MoriiSko" Maurence někdo odnese svým koncem. Nakonec tato pozice padla na Zdeňka "daxen" Duška, který se týmem po zajímavém půlroce, kde si s Entropiq vyzkoušel nejen domácí, ale i zahraniční turnaje, rozloučil.


Netrvalo to však dlouho a i on sám má nové angažmá v další zajímavé tuzemské organizaci. O bývalého hráče týmů jako Brute a eSuba se přihlásil Team Moops, který již před pár týdny oznámil čtyřčlennou sestavu s vizí, že 5. hráče oznámí až posléze.

Zajímavé je i samotné odůvodnění, které si můžete přečíst přímo v příspěvku na sociálních sítích týmu.

"Slíbili jsme vám, že vám sdělíme pateho... tak tady to máte... vzhledem k tomu, že se uzman přestěhoval k nam do Loun, tak jsme vzali do party dalšího lounaka. Vicemistr z entropiq se k nam připojuje @zdenda daxen Dušků:," zní ve statusu na Facebook stránce Team Moops.

Sázka na Ústecký kraj a tedy možnost hráčů trávit čas poblíž je zřejmě velkou motivací také pro hrajícího majitele a manažera týmu Václava "rpg" Vlacha, který se již v minulosti snažil postavit sestavy, které to dotáhnou v tuzemském CS:GO vysoko. Otázkou také zůstává, zda se přes baráže a druhé ligy pokusí tento celek dostat mezi tuzemskou špičku v ligách, do kterých si přenáší sloty organizace z loňského roku.

Sestava Moops:

  • Václav "rpg" Vlach
  • Dominik "fraged" Herz
  • Matúš "uZman" Rechtorovič
  • Zdeněk "daxen" Dušek
  • fortex
Otázkou kromě toho, jak mezi výrazně zkušenější spoluhráče zapadne talentovaný fortex, je také to, zda se skutečně Milan "Pepik" Gellebra stane trenérem Moops tak, jak to organizace uváděla ve svém příspěvku ze začátku ledna. Dle našich informací to tak totiž nejspíš nebude.