CS:GO

Dark Tigers dotahují CS:GO soupisku. Éterem jdou navíc zprávy o novém investorovi

Dark Tigers dotahují CS:GO soupisku. Éterem jdou navíc zprávy o novém investorovi
21. 1. 2023
  |  

Tuzemská organizace Dark Tigers postupně kompletuje CS:GO sestavu pro rok 2023. Některá jména jsou prakticky před podpisem, u dalších se jedná. V zákulisí jdou navíc informace o možné investici a přesunu týmu a organizce pod jinou značku.

Zajímavé informace kolují okolo CS:GO sekce organizace Dark Tigers. Právě ta by měla dostat (staro)nové posily a také by se, dle zákulisních spekulací, měla přesunout pod jinou organizace, s čímž by měly souviset také investice do kádru a podpory. 

První informace se objevily poté, co se na ESEA profilu týmu Dark Tigers objevila nová jména. Těmi jsou trenér Jozef "d0di" Kiss a také vicemistr ČR Lukáš "luko" Hrabčík. Společně tým dokonce odehrál úvodní zápas ESEA Main, ve kterém zvítězil v poměru 16:12. Redakce Sazka Esport vedení organizace Dark Tigers kontaktovala a bylo jí potvrzeno, že se dotahují detaily okolo spolupráce se slovenským trenérem Jozefem "d0di" Kissem. 
V případě Lukáš "luko" Hrabčíka, který by se mohl opět v týmu setkat se svým bývalým spoluhráčem jarem (společně naposledy působili na jaře 2022 v Cryptově), je situace složitější a dle organizace zatím, byť již je registrován na ESEA webu, není oficiálním členem sestavy. Zřejmě se tak v tomto případě ještě dotahují podmínky kontraktu a přestupu z organizace eSuba. 

Další informace, které kolují v zákulisí, se týkají zejména možného vstupu investora do organizace, respektive do majetkové struktury související se CS:GO sestavou. Podle informací Sazka Esport se dokonce může stát rozsáhlý přestup celé slovenské organizace, včetně hráčů a vedení, pod novou značku. 

Potenciální slovenská sestava:
  • Luboš "HenkkyG" Illko
  • Dominik "nio" Maxian
  • Lukáš "luko" Hrabčík
  • Martin "creZe" Bagala
  • Peter "jaro" Rauch

  • Jozef "d0di" Kiss - trenér

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.