CS:GO

Dánský trenér SandeN opouští ENTERPRISE. Tým půjde česko-slovenskou cestou

Dánský trenér SandeN opouští ENTERPRISE. Tým půjde česko-slovenskou cestou
3. 1. 2023
  |  

Rasmus "SandeN" Sanden oznámil na svém Twitter účtu definitivní konec v ENTERPRISE a hledání nového angažmá. Přišlo to měsíc a půl poté, co byl umístěn na přestupovou listinu samotnou organizací, která by měla jít opět česko-slovenskou cestou.

"Dobrý den, před několika týdny @enterprise_esp se rozhodli přejít na kompletní českou sestavu, což znamená, že budu hledat nový domov. Dosáhli jsme TOP #38 a vyhráli LAN turnaj, chci poděkovat všem lidem, které jsem v této organizaci a sestavě potkal. Hodně štěstí. Jsem free agent," uvedl na svém Twitter účtu dánský trenér SandeN a defacto tak potvrdil již známé informace o vývoji v tuzemské organizaci.

Podobné vyjádření přidali totiž už před více než měsícem Raul "Blytz" Gligor a také Deyvid "h4rn" Benchev, kteří stejně tak oznámili svůj konec a hledání nového angažmá. Oficiální informace od organizace mluvila o umístění hráčů na přestupovou listinu. 

Od té doby se o možných transferech pryč z česko-slovenské scény nemluvilo. Případný návrat do sestavy se však zdá být také velmi málo pravděpodobný. Naopak by bylo zajímavé sledovat možné návratu do ENTERPRISE. Vzhledem k česko-slovenské cestě by se nabízela opětovná akvizice Matúše "MATYS" Šimka a Davida "forsyy" Bílého. V obou případech by však šlo o hodně nákladný návrat.

(Ex)sestava ENTERPRISE:

  • Erik "The eLiVe" Sith
  • Robert "manguss" Kasper
  • Tomáš "system" Zemko

  • Raul "Blytz" Gligor - transfer-listed od 22. listopadu 2022
  • Deyvid "h4rn" Benchev - transfer-listed od 22. listopadu 2022
  • Rasmus "SandeN" Sanden  - transfer-listed od 11/2022, free agent od 01/2023

Zdroj úvodní fotografie: @Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.