CS:GO

Další změny na naší scéně! ENTERPRISE umisťují mangusse na přestupovou listinu

Další změny na naší scéně! ENTERPRISE umisťují mangusse na přestupovou listinu
25. 1. 2023
  |  

Překvapivou zprávu přinesla ve středu lehce po poledni organizace ENTEPRISE, která posílá po dvou letech na přestupovou listinu Roberta "Manguss" Kaspera. Organizace tak momentálně má na aktivní soupisce jediného hráče, kterým je Tomáš "system" Zemko.

Z tábora organizace ENTEPRISE přišla dnes po poledni velmi neočekávaná zpráva. Organizace umisťuje po dvou letech spolupráce na přestupovou listinu Roberta "manguss" Kaspera. Manguss ještě v úterý večer nastoupil v sestavě ENTERPRISE v rámci úvodního zápasu 44. sezony ESEA Advanced, kde po boku stinxe, leckra, zur1se a Blytze porazili celek helvete poměrem 16:14 na mapě mirage. Tato výhra však může být pro Roberta posledním zápasem v barvách vítěze posledního splitu Sazka eLEAGUE. Sám Robert na twitteru zveřejnil, že ukončení jeho působení v EP je jeho vlastním rozhodnutím.

ENTERPRISE tak mají v současné době v aktivní sestavě napsaného pouze Tomáše "system" Zemka, který se však ani včerejšího utkání neúčastnil. O poznání širší je jejich přestupová listina, na níž můžeme nalézt bulharského snipera Deyvida "h4rn" Bencheva, Matěje "stinx" Štorka, rumunského Raula "blytz" Gregora a nově též Roberta "manguss" Kaspera.

Robert zažil za dva roky v ENTERPRISE několik úspěchů. Mezi největší lze zařadit vítězství v 10 sezóně 1. COOL ligy, vítězství na Y-Games PRO Series 2021 a zlato z podzimního splitu Sazka eLEAGUE 2022. Kam budou směřovat je momentálně neznámé, dá se však očekávat, že některý z týmů s nekompletní sestavou po jednadvacetiletém talentu brzy sáhne.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.