FIFA

Další změny na FIFA scéně! Drmimu nebyla prodloužena smlouva ve Slavii

Další změny na FIFA scéně! Drmimu nebyla prodloužena smlouva ve Slavii
2. 7. 2021
  |  

Domácí FIFA scéna zažívá start zřejmě jednoho z nejdivočejších přestupových období. Konce smluv v jednotlivých týmech dávají šanci na změnu a k té se chystají i ve Slavii.

Před pár dny jsme informovali o konci Richarda "MrRici" Růžička v týmu Bohemians, dnes přidává stejnou zprávu také SuperSlavia eSports, která se loučí s hráčem Michalem "DRMi10" Drastichem. Dle našich informací FIFA sekce pražské Slavie mění svoji koncepci a v současné době do ní 19letý talent nezapadá.
 


V reakci na toto oznámení jsme oslovili manažera FIFA týmu pražské Slavie s žádostí o rozhovor, který během pár hodin zprostředkujeme na našem webu.

Na úvod nyní přinášíme alespoň bezprostřední reakci manažera FIFA sekce na odchod Drmiho:

Drmi bohužel pochází z Ostravy a půjde tam studovat. My potřebujeme mít hráče v Praze. Je nám líto, že se loučíme s Drmim, patří do české špičky, je to skvělý hráč, poctivý kluk a v nadcházející sezóně by nám určitě velmi pomohl,ale nemůžeme dělat výjimky mezi hráči.
Jakub Honzík
Manažer FIFA sekce SKS
Ve Slavii by naopak nadále měl zůstat vítěz eLEAGUE ve FIFĚ Jakub "Cpt.Kubajz" Pudil a Martin "Kobby" Strnad, který nedávno postoupil do play-off FIFA COOL Ligy. V obou případech jde právě o hráče, kteří mohou být k dispozici téměř neustále v Praze, Cpt.Kubajz navíc úspěšně odmaturoval a druhý jmenovaný působí jako profesionální hráč již několik měsíců.

Drmi naopak dle slov manažera Jakuba Honzíka pokračuje ve studiu v Ostravě, což je jeden z důvodů konce spolupráce. Nyní již bývalý hráč Slavie v týmu působil v týmu od začátku roku 2021, když přišel z Viktorie Plzeň.



Zdroj úvodní fotografie: SK Slavia Praha / @Drmi10
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport