Další skvělý CSR víkend! SINNERS vybrali pro Nadaci SYNER přes 100 000, DeeThane pro Tomíka 590 000

Další skvělý CSR víkend! SINNERS vybrali pro Nadaci SYNER přes 100 000, DeeThane pro Tomíka 590 000
20. 12. 2021
  |  

Esport a gaming komunita každoročně pomáhá dobrým věcem! Své by o tom mohli říct SINNERS a streamer DeeThane, kteří během víkendu na různorodé projekty vybrali přes 690 000 korun.

Nejprve v sobotu uspořádali lidé z organizace SINNERS charitativní stream na podporu Nadace SYNER, tedy nadaci jednoho ze svých partnerů. Během dlouhého streamu bavili fanoušky a diváky jak samotní hráči, tak management organizace nebo i komentátoři z tuzemské scény, kteří se zapojili do showmatch zápasu.

Celková suma, kterou fanoušci vybírali se zastavila na částce 102 600 korun.
Každoročně se snaží dobré věci pomoci i bývalý komentátor a toho času zpěvák a streamer DeeThane. Tentokrát se rozhodl pomoci malému Tomíkovi. Původní základní částka, kterou chtěl populární streamer vybrat byla 200 000, což komunita vybrala velmi rychle. Následný milník byl stanoven na 500 000 korun, což pomůže rodině i malému bojovníkovi v dalších rehabilitacích.

Herní a esportová komunita každý rok dokazuje, že jí pomoc ostatním není cizí a suma peněz, která se na takovýchto charitativních streamech vybere, přesahuje nižší miliony korun.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport