CS:GO

Další organizace jde do boje se CS:GO sestavou. Jak velkou výzvu zvládnou Team NARCIS?

Další organizace jde do boje se CS:GO sestavou. Jak velkou výzvu zvládnou Team NARCIS?
3. 2. 2022
  |  

Organizace Team NARCIS se v posledních měsících probouzí k životu a postupně odhaluje další sekce. V posledních hodinách byla oznámena také CS:GO sekce, kterou vede stinx a Feki.

Bývalý hráč Dark Tigers Dávid "Feki" Fekeč, ex-reprezentanti eEriness nebo dříve pojmenovávaný jako velký talent Šimon "suplicK" Skuplík dávají dohromady sestavu pod značkou Team NARCIS. Organizace v této hře zažije na tuzemské scéně svoji premiéru.

"Ke konci minulé sezóny jsme se Samuelem (OxidE) hrávali nejmenovanou hru a bavili jsme se o tom, že další sezónu složíme tým. Na začátku nové sezony nikdo z nás neměl kvalitní nabídku, tak jsme se rozhodli, že složíme nějaký mix," komentoval v oficiální zprávě od Team NARCIS namlouvání nové sestavy Matěj "stinx" Štorek. Stejný hvězdný člen line-upu doplnil:

"Zkoušeli jsme různé sestavy a nic moc nesedlo, nakonec jsme se rozhodli pro Fekiho, který by se mohl ujmout igl role, další součástí sestavy je DALIEN, kterého do týmu navrhl Feki a celkově mě překvapil svými výkony. A jako poslední do naší party se přidal suplicK, protože dokáže hrát anchor role, kterou jsme potřebovali doplnit."

Právě Šimon "suplicK" Skuplík se po svém konci v organizaci BRUTE potácel mezi dalšími sestavami a mix týmy jako Cryptova. Nyní to vypadá, že dostává další šanci na restart kariéry.



Sestavu pěti zkušených hráčů s ambicemi na TOP 8 na CZ/SK scéně povede Jakub "Kapr" Karpíšek, který před několika lety působil jako hráč v dnes již zaniklé organizaci Majestic Lions nebo Revital Gaming.

Nejlepší pětka, respektive šestka, česko-slovenských CS:GO týmů se zdá být jasná. Od potenciálně 7. místa se však otevírá prostor pro několik perspektivních sestav na to zabojovat ok lepší výchozí pozice pro různé tuzemské kvalifikace a ligy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.