FIFA

Další FIFA turnaj na domácí scéně. PLAYzone spouští WD_Black FIFA Cup o 50 000 korun

Další FIFA turnaj na domácí scéně. PLAYzone spouští WD_Black FIFA Cup o 50 000 korun
12. 4. 2022
  |  

PLAYzone oznámila nový FIFA turnaj, který ponese název hlavního partnera, společnosti WD_BLACK. Nejlepší hráči z tuzemské scény se poperou o 50 000 korun.

Domácí pořadatel turnajů se po sezonách COOL Ligy a COOL Poháru rozhodl uspořádat WD_Black FIFA Cup, ve kterém se střetnou pozvané domácí hvězdy s kvalifikanty, kteří projdou přes open kvalifikace.

Po otevřených kvalifikacích následují boje v uzavřené kvalifikaci, kam se přidá také TOP 16 ze zmíněného BigShock! COOL Poháru, jmenovitě jde například o T9Lakyho, Serona, EMERICKSONa, hráče Bohemians nebo Slavie. Následovat budou dalších 5 pohárových dějství, které jsou rozděleny vždy do dvou hracích dnů.

Vrchol WD_BLACK FIFA Cupu přijde na začátku července, tedy na samotném sklonku FIFA 22 sezony. Pro domácí FIFA komunitu to bude o to zajímavější moment, že TOP 16 se utká v nově postavené Vodafone PLAYzone aréně v Praze. 

Přímý přenos všech zápasů můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzonecz pod vedením komentáře Kanyho, Koozyho a The Haterise.


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport