CS:GO

CS:GO tým v Dynamo Eclot je kompletní. Do týmu přestupuje boby a Valencio

CS:GO tým v Dynamo Eclot je kompletní. Do týmu přestupuje boby a Valencio
30. 7. 2021
  |  

Konečně kompletní. Po měsíci změn přichází finální oznámení posledních dvou kousků skládačky, která má organizaci Dynamo Eclot vyšvihnout mezi elitu domácí CS:GO scény.

Včera to bylo velké oznámení návratu Víta "nbqq" Pohlota, který v předchozích letech spojil svoji kariéru s týmem Eclot a nyní se vrací pod nový brand Dynamo Eclot. Jak jsme informovali ve včerejším článku, jeho angažmá v Sampi skončilo poté, co se organizace rozloučila se 4 členy sestavy v návaznosti na konec splitu Sazka eLEAGUE.

Dnes došlo konečně k oficiálnímu zkompletování sestavy. Minimálně na měsíc. To je totiž období tryoutu, který oficiálně organizace potvrdila. Není se čemu divit, tlak na vedení ze strany pořadatelů turnajů s nutností uzavření soupisek byl tu a na nadcházející Y-Games Pro Series a 1. COOL League muselo být jasno.

Novými hráči jsou Vojtěch "Valencio" Mydlář, který doposud hájil barvy eEriness a také Michael "boby" Mečl, doposud hráč BRUTE EVO.




Talentovaný hráč se ukázal na domácí scéně poprvé až právě v dresu BRUTE, který se podílel na zajímavých výsledcích academy týmu. Nyní dostane příležitost vyzkoušet si jej hrát v plně profesionální organizace se zázemím díky silnému investorovi, který spojuje právě Dynamo Eclot a hokejový klub v Pardubicích.
Naopak Valencio procházel těžkým obdobím v eEriness, se kterými se nakonec rozloučil a nyní tak může přijmout novou výzvu. Oproti předchozímu angažmá však opět znovu pod drobnohledem a tlakem úspěchu, který tak moc v DNE chtějí a očekávají.

V sestavě tak nově příchozí doplní Adama "ZEDc" Bartka a také Filipa "FiDa" Dvořáka, kteří tým posílili v předchozích měsících. O tom, zda vydrží déle než dokonce léta rozhodnou hráči defacto sami svými výkony, přístupem a chováním.


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @DynamoEclot
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport