CS:GO

Cryptova zvládla koncovku a vyhrála úvodní zápas skupiny "B" Tipsport CS:GO Praha

Cryptova zvládla koncovku a vyhrála úvodní zápas skupiny "B" Tipsport CS:GO Praha
25. 3. 2023
  |  

Úvodní duel skupiny "B" Tipsport CS:GO Praha proti sobě svedl Cryptovu a mezinárodní sestavu eEriness. Cryptova zvládla koncovku zápasu, porazila svého soupeře 16:14 a zajistila si zápas o postup do play-off.

eEriness vs. Cryptova

Výsledek - 0:1
  • de_overpass | 14:16 (7:8)

Do úvodního zápasu skupiny B naskočili lépe hráči ostravské organizace, kterým se vydařil start a dostali se na CT straně overpassu k vedení 4:8. eEriness však dokázali držet Cryptovu na nízké ekonomice a díky vyhranému kolu na 5:8 poslali Cryptovu do eco roundu a snížili první polovinu na nejmenší možný rozdíl 7:8.

Druhá polovina nabídla velmi vyrovnanou bitvu až do stavu 12:12, kdy se hráčům Cryptovy podařilo odskočit na rozdíl tří kol a dostat se k prvnímu match pointu. eEriness se dokázali vzchopit a dostat mapu až do třicátého kola, kdy jejich soupeři neměli na plný nákup. eEriness však výhodu zbraní nedokázali proměnit, kolo prohráli na čas a celou mapu tak 14:16.

Cryptova si tímto výsledkem zajistila postup do zápasu vítězů, v němž narazí na lepšího z dvojice Dynamo Eclot/SINNERS AC. eEriness budou muset zabojovat v zápase poražených.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.