CS:GO
League of Legends

Cryptova startuje nový academy program! Volí však nový, netradiční model

Cryptova startuje nový academy program! Volí však nový, netradiční model
22. 8. 2022
  |  

Moravskoslezská organizace otevírá nový academy program ve hrách League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive. Cílem tohoto projektu je dát prostor mladým potenciálním hráčům, posouvat je k lepším výkonům a udělat z nich komplexní hráče, kteří budou konkurenceschopní jak na tuzemské, tak zahraniční scéně.

Cryptova se na esportové mapě objevila teprve minulý rok, ale za svou krátkou dobu působení se dostala mezi špičku organizací na naší scéně. Nyní se rozhodla rozšířit své pole působnosti a přichází s úplnou novinkou, kterou zde nikdo nezkusil.

„Rozhodli jsme se, že spustíme projekt akademie. Ta ale nebude vypadat jako u ostatních, kde se jedná o “B” týmy. Chceme dát hráčům a hráčkám prostor pravidelně chodit do našich gaming prostorů, protože věříme, že nejefektivnější trénink je v offline prostředí. Mládež, kterou baví esport a má chuť se posouvat dál, dostane zajímavou možnost využívání zázemí našeho klubu a postupné získávání know-how ze všech oblastí,“ zmiňuje důvody v tiskové zprávě Michael Blažík, CEO organizace Cryptova.

Cryptova rozjíždí academy tréninkový program

Akademie však není mířena pouze na hráče a hráčky. Svůj prostor mohou získat také zájemci o pozice trenérů ve výše zmíněných titulech. Cryptova v tomto projektu nabízí profesionální přístup, skvělé podmínky v jejich prostorech a pečlivě připravený tréninkový plán.

„Naším záměrem je vytvořit program, který herně každého posune o kus dále a z talentů dokáže pravidelně generovat špičkové hráče na českou a mezinárodní scénu. Chceme se zároveň soustředit na celkový rozvoj mladých. Nejen tedy na herní část, ale i na fyzickou, mentální a mediální,“ shrnuje záměry projektu Viktor Ustyanovič, vedoucí herní části organizace Cryptova. 

Pro všechny, kteří mají zájem se tohoto projektu účastnit, je již spuštěn nábor na webových stránkách organizace. Projekt startuje již v polovině září, tak nezmeškejte svou šanci se stát profesionálním hráčem.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.