CS:GO

Cryptova prodala replaye do Dynamo Eclot. "Děkuji za šanci ukázat se," dodal. Nastoupí jako AWP?

Cryptova prodala replaye do Dynamo Eclot. "Děkuji za šanci ukázat se," dodal. Nastoupí jako AWP?
7. 2. 2023
  |  

Český trenér Pavel "replay" Vaněk opouští organizaci Cryptova. Ta se dohodla po roční spolupráci na jeho prodeji do Dynamo Eclot. Jakou roli bude v týmu zastávat? Nastoupí snad jako AWP?

Kromě přestupů hráčů zažívá domácí scéna také výměnu na trenérské lavici. Cryptovu nově nepovede Pavel "replay" Vaněk, který se po roční štaci v roli trenéra posouvá o krok dál.

“Pavlovi patří obrovský dík, jelikož nám pomohl vybudovat reálné základy naší CS:GO sekce Cryptovy. Příležitost, kterou před rokem od nás dostal, využil naplno a posunul tým do širší špičky domácí scény. Pevně věřím, že u nás získal nové zkušenosti a vědomosti, které plně využije v dalším angažmá, kde bude neméně úspěšný. Potenciál na to dozajista má,” uvedl k odchodu Viktor Ustyanovič, Chief Gaming Officer v organizaci Cryptova. 

“Uplynulý rok strávený v Cryptově pro mě znamenal především sbírání zkušeností. Děkuji managementu za šanci se ukázat. Přeji Cryptově, aby dál rostla a mým bývalým spoluhráčům hodně štěstí,” doplnil vyjádření také Pavel “replay” Vaněk. 

Novým působištěm bude organizace Dynamo Eclot, se kterou se po vzájemné domluvě dohodl management Cryptovy na prodeji hráče: “Mohu potvrdit, že jsme se s konkurenční organizací domluvili na finančních podmínkách uskutečnění přestupu. Konkrétní údaje však zveřejňovat nebudeme. Prozradím ovšem, že Pavlova nástupce představíme v nejbližších dnech,” uvedl Ustyanovič. 

Náhradou by s největší pravděpodobností mohl být Slovák Dominik "hypo" Lukšo, donedávna ještě in-game leader v organizaci Inside Games a následně trenér UNIVERSE. Ten už je totiž nějakou dobu přiřazen k týmu Cryptova na ESEA profilu.

Mnoho lidí ovšem spíše zarazilo video od Dynamo Eclot, ve kterém byl replay představen jako AWP hráč. Může to být skutečně tak, že DNE pustí do klíčové role bývalého trenéra a IGL?

 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport