League of Legends

Cryptova bude v Hitpoint Masters 2022. Propálila organizaci i další týmy?

Cryptova bude v Hitpoint Masters 2022. Propálila organizaci i další týmy?
6. 12. 2021
  |  

Neoficiálně je není známé složení všech týmů, které nastoupí do první Hitpoint Masters 2022. O zveřejnění úspěšných týmů, které prošly výběrem organizátora, se postarala organizace Cryptova.

Update poledne 7. prosince:

Hitpoint Masters oficiálně potvrdil, že k oznámení došlo po vysílání Winter finále. Soupiska týmů níže je tak podle všeho finální.

Původní informace:

Organizace Cryptova na svém Twitter účtu zveřejnila v noci z neděle na pondělí fotografii s logy týmů, které se s největší pravděpodobností zúčastní Hitpoint Masters 2022. Cryptova k tomuto příspěvku totiž dodala, že ona sama bude účastníkem soutěže.

Mezi dalšími účastníky najdeme i Entropiq, u nichž stále čekáme na oficiální potvrzení sestavy. Nechybí ani stálice jako Dynamo Eclot, Inside Games, eSuba či Dark Tigers. Naopak po letošní účasti se v dalším roce v nejvyšší lize neúčastní hráči organizací Vikingekrig Esports a Inaequalis.
Na oficiální potvrzení všech účastníků následující sezony v Hitpoint Masters si budeme muset počkat. Bude totiž zajímavé jak organizátor postaví strukturu a týmy jak v první, tak eventuálně v druhé nebo třetí lize.

Další ročník Hitpoint Masters 2022 by měl začít přelomem ledna a února, tedy podobně jako ostatní ligy zařazeny do European Masters. Po letošních skvělých číslech světového League of Legends bude zajímavé sledovat vývoj v roce následujícím, nejen na zahraniční, ale i tuzemské scéně.
Potenciální účastníci Hitpoint Masters 2022. | Zdroj: Twitter @cryptova_gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.