CS:GO

Crazyy po 2 letech končí v BRUTE

Crazyy po 2 letech končí v BRUTE
5. 8. 2021
  |  

Poslední z památníků stříbrného úspěchu BRUTE v ESL Nationals Česko a Slovensko - Season 2 končí v domácí organizaci.

Organizace BRUTE se ve svém "A" týmu loučí s dalšími členy CS:GO sekce. Rošáda neminula ani Ondřeje "Crazyy" Švece, který působil v organizaci od září 2019 a zažil s ní úspěchy a cesty nejen po domácích turnajích, ale také do zahraničí.

Crazyymu hned po jeho příchodu těsně utekla medaile z Mistrovství České republiky 2019, kdy v souboji o bronz celek BRUTE nestačil na Team UNIVERSE. Na další možnost si musel sice nyní osmnáctiletý hráč počkat, ale dočkal se ještě v tom samém roce. V prosinci bojovali domácí týmy na ESL Nations pro Česko a Slovensko a BRUTE dokráčeli až do finále, kde jim stopku vystavila opět sestava UNIVERSE.
Na začátku loňského roku docházelo k první transformaci a investicím do týmu, snaha dostat se na mezinárodní scénu proběhla v rámci turnajů GG.Bet Winter Cup a švýcarské lan akci SUPREME Masters, v obou případech z toho bylo 5. - 8. místo, v tom druhém navíc Crazyy a jeho spoluhráči padli na úkor pozdějších vítězů, dalšího českého týmu SINNERS.

Následně v BRUTE začalo docházet k otřesům v sestavě a z původní pětice, která v polských Katowicích získala stříbrné medaile zůstal v polovině roku už pouze Crazyy. Na podzim se ale spolupodílel na tažení ke 4. místu v Sazka eLEAGUE a boji o MČR, které sestavě uteklo.

V letošním roce se navzdory očekávání tým probojoval až do play-off Sazka eLEAGUE, kde ale vzápětí vypadl s pozdějším vicemistrem, týmem Entropiq Prague.



Zdroj úvodní fotografie: Facebook /jozefd0dikiss

GALERIE: Crazyy v BRUTE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.