CS:GO

Coverage Snow Sweet Snow #2: SINNERS zažínají proti GODSENT

Coverage Snow Sweet Snow #2: SINNERS zažínají proti GODSENT
1. 3. 2021
  |  

Uspějí SINNERS v hlavní části Snow Sweet Snow #2? Sledujte s námi coverage a československé vysílání ve spojení Sazka Esport a Sazka eLEAGUE.

Opět uspěli v úvodní regionální GSL skupině, posléze v regionálním Swiss formátu a nyní, stejně jako v úvodním Snow Sweet Snow, čeká SINNERS hlavní skupina, do které byly pozvány známé týmy jako MIBR nebo GODSENT, a právě se švédskou organizací domácí jednička začíná.

UPDATE 1. března:

SINNERS válcují GODSENT na mapách de_vertigo  (16:6) a de_inferno (16:7) a zaslouženě tak ve swiss formátu berou první vítězství. Úterním soupeřem bude tým z Pyrenejského poloostrova SAW. Zápas startuje od 12:00.

Československá Counter-Strike jednička se může těšit na pokračování Snow Sweet Snow turnaje, ve kterém si prozatím vydělal oskar aspol. $3.000 za postup do hlavní části turnaje.

Úvodní zápas turnaje odehrají SINNERS v pondělí 1. března od 15:00 proti GODSENT, švédské organizaci, za kterou ještě do nedávna hrál i Slovák Martin "STYKO" Styk. Dnes se v barvách evropské organizace objevují hráči jako dvojnásobný Major winner Epitacio "TACO" de Melo, který si největší úspěchy připsal v organizaci SK Gaming a MIBR nebo je spoluhráč ze zmíněných štací, felps.

Turnaje je možné exkluzivně sledovat na Facebook stránce Sazka Esport a twitch.tv/eleaguecz.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.