CS:GO

Skupina B MČR 2021: ENTERPRISE se utkají ve Winners Match se SINNERs, eE půjdou na Sampi

Skupina B MČR 2021: ENTERPRISE se utkají ve Winners Match se SINNERs, eE půjdou na Sampi
25. 11. 2021
  |  

Druhým dnem pokračuje skupinová fáze Vodafone MČR 2021. Jak si v úvodních zápasech povedou Sampi, ENTERPRISE, SINNERS a eEriness?



Skupina B

ENTERPRISE vs. Sampi

Výsledek 2:0
  • de_mirage 16:11
  • de_overpass 16:12

Sampi neodehráli s ENTERPRISE vůbec špatnou sérii v obou případech však ztratili solidně rozjetou mapu a musí se přesunout do Elimination zápasu. Zejména pak může Sampi mrzet run ENTERPRISE na Overpassu, kdy právě první jmenovanízískali 12 bod a měli obrovský náskok 6 kol (12:6), který nedokázali uhájit.

ENTERPRISE ukázali své kvality, když perfektní CT stranou Sampi dovolili pouhá 3 kola na úvod poloviny a posléze již serveru dominovali bez ztráty pomyslné kytičky.

SINNERS vs. eEriness

Výsledek 2:0
  • de_overpass 16:14
  • de_nuke 16:8

eEriness neudělali úvodní sérii MČR vůbec jednoduchou a na první mapě jim mnoho k celkovému vítězství nechybělo, SINNERS zvládli však klíčové chvíle a dokázali zápas dostat ve vedení na svůj pick (Nuke). Zde už to byla o poznání jiná pohádka a česká jednička eEriness k ničemu moc nepustila. V závěrečném kole symbolicky beastik clutchnul 1v2, zneškodnil bombu a zajistil vítězství 2:0 právě pro SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.