CS:GO

Chystají Entropiq Prague změnu na pozici AWP hráče? ESEA Advanced už hraje isk

Chystají Entropiq Prague změnu na pozici AWP hráče? ESEA Advanced už hraje isk
16. 11. 2022
  |  

Jen nutný záskok nebo chystaná výměna? Tým Entropiq Prague odehrál dva poslední zápasy v ESEA Advanced s ukrajinsko-britským hráčem Yaroslavem "isk" Issakovem. Ani z jednoho duelu však česká organizace nevzešla vítězně.

Entropiq Prague čeká přes zimní přestávku nelehký úkol a pokud se nestane otočka o 180 stupňů, dost možná tým nebude hrát v příští sezoně ani ESEA Advanced, tedy relativně významnou evropskou ligu.

Český zástupce se aktuálně topí se skórem 0:3 a nepomáhá mu ani fakt, že ve dvou posledních zápasech na pozici AWP už nenastupoval rakouský hráč Michael "sesL" Higatzberger, ale ukrajinsko-britský sniper Yaroslav "isk" Issakov, tedy bývalý hráč celku Into the Breach.
Nemusí se však jednak o trvalou výměnu, ale jen nutnost získání hosta / náhradníka pro duely, které už moc není kam překládat. Sám isk si za Entropiq Prague už historicky v podobné roli zahrál například proti Dynamo Eclot.

Tentokrát, i vzhledem k nekonzistentním výkonům sesLa z poslední doby, se však dá čekat, že Entropiq Prague budou chtít do obsazení nesmírně důležité role šlápnout tak, aby se vyvarovali zbytečným ztrátám a naopak mohli mířit vzhůru.

Podle harmonogramu čekají Entropiq Prague nyní ve dvou dnech hned 4 zápasy v rámci ESEA Advanced, přičemž jeden bude například s rivalským ostravským soupeřem, týmem Cryptova. Z náročného harmonogramu potřebuje parta pod vedením brněnského Michala "leckr" Kadlíčka získat několik výhěr. 

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.