CS:GO

Chystá Entropiq další změny? V tréninkovém zápase hrál jediný čech

Chystá Entropiq další změny? V tréninkovém zápase hrál jediný čech
30. 3. 2023
  |  

V táboře týmu Entropiq zjevně panuje nespokojenost s dosavadními výsledky a organizace hodlá zasáhnout do sestavy. V tréninkovém zápase chyběli MoriiSko s Rutkem.

S překvapivou zprávou dnes vyrukoval na svém twitteru herní ředitel organizace Entropiq Pavel Klaban, když oznámil, že vzhledem k neuspokojivým výsledkům CS:GO sekce v prvním čtvrtletí hodlá organizace sáhnout do sestavy.

Nedlouho před tímto oznámením vyšel na veřejnost tweet od CzechSlovakCS, který obsahoval soupisku hráčů Entropiq ve čtvrtečním tréninkovém zápase. V sestavě zůstali Michał  "snatchie" Rudzki, Christoph "red" Hinrichs a Filip "AJTT" Dolenský. K nim se přidala německo-belgická dvojice Luca "pr1metapz" Voigt  a Richard "ritchiEE" Mestdagh, která nahradila tuzemskou dvojici Josefa "MoriiSko" Maurence a Rudolfa "Rutk0" Kovalčika.

Nedá se však předpokládat, že sestava je takto finální, jelikož pr1metapz a ritchiEE jsou momentálně ve fázi try-outu a je tak pravděpodobné, že v následujících dnech uvidíme v sestavě české organizace i další zajímavá jména. Je však s otázníkem, jestli nějaký z dalších zkoušených hráčů bude tuzemského původu. Pokud by se totiž Entropiq rozhodl angažovat pro svůj hlavní tým více jak dva hráče ze zahraničí, nemohl by se účastnit česko-slovenských turnajů a musel by přejít kompletně na mezinárodní scénu.

Za necelé dva měsíce stihla sestava odehrát pouze pár oficiálních zápasů. Skóre 1-3 v CCT South Europe S3, nepostup z ESEA Main, konec ve čtvrtfinále lower bracketu EPL Division 2 a vyřazení ve skupině Tipsport CS:GO Praha bylo zjevně na vedení Entropiqu příliš.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.