Charita
No Rivals
.

Charitativní stream Sazka No Rivals se přesouvá na YouTube, hostit jej bude Duklock

Charitativní stream Sazka No Rivals se přesouvá na YouTube, hostit jej bude Duklock
14. 12. 2023
  |  

Menší nucenou změnu čeká charitativní stream Sazka No Rivals. Kvůli neočekávanému banu Agraeluse na Twitchi se musí přenos přesunout na YouTube kanál Duklocka. Vše ostatní běží podle plánu.

Ve stejný den, co v platnost vešly nové a kontroverzní pravidla Twitche, obdržel ban největší český streamer. Agraelus, který se poctivě připravuje na charitativní přenos Sazka No Rivals, tak musí řešit nečekanou komplikaci. Bez udání přesného důvodu mu byl účet pozastaven. "Transparentní komunikace jako vždy chybí," vyjádřil se u sebe na Instagramu.

Právě Twitch kanál hlavní české streamerské tváře měl být i útočištěm pro dobročinnou akci Sazka No Rivals. Jelikož se situace nestihne vyřešit do pátečních 18:00, přichází změna a hostingu se ujme jeho moderátorský kolega Duklock. Kdo slovenského influencera blíže zná, tak tuší, že se přenos odehraje na YouTube.

Nikdo nemusí tedy zoufat. Charitativní stream s kompletně stejným programem proběhne jak má podle plánu se stejnými hosty typu Viktor Sheen, Spajkk či Beastik. Ban Agraeluse akci nijak neohrožuje, pouze poběží na jiné platformě.

Těšíme se na všechny v pátek 15. prosince od 18:00.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport