Charita
NoRivals

Charitativní přenos Sazka No Rivals slaví úspěch, podařilo se vybrat přes tři miliony korun

Charitativní přenos Sazka No Rivals slaví úspěch, podařilo se vybrat přes tři miliony korun
18. 12. 2023
  |  

Na 15. prosince a charitativní stream Sazka No Rivals budeme všichni vzpomínat ještě dlouho. Celkově se podařilo vybrat 3.111.492 korun, které putují fondu Twisten Foundation nejen na budování osvěty o duševním zdraví.

Na začátku stála jasná a důležitá myšlenka. Ve spolupráci s novou nadací uspořádat přenos, který před Vánoci pomůže vysbírat co největší částku pro organizaci. Společnost Sazka poté byla připravena zdvojnásobit vybrané peníze až do 1,25 milionu korun. 

A výsledek? Obrovská radost a hrdost. Diváci ukázali, že ani jim čím dál důležitější téma duševního zdraví není lhostejné. V průběhu večera se číslo v kolonce "donates" neustále zvyšovalo a také s příspěvkem od Sazky nakonec přesahuje tři miliony. 

Tyto finance pomohou fondu Twisten Foundation, který založila rodina zesnulého profesionála Twistena, nejen na chod organizace. Čísla jsou alarmující. Čím dál více mladých lidí ma potíže s úžkostmi a depresemi, což může dojít až ke katastrofálním koncům. Dospívající se slyší nevyslyšeni a mnohokrát ani neví, komu se s problémy ozvat. I to chce právě nový fond změnit. 

Obrovské díky patří nejen divákům, ale také hostům streamu. Od první chvíle vložili do projektu maximální úsílí, čímž ukázali, že i pro ně je toto téma důležité.

Ještě jednou znovu děkujeme moderátorům Duklockovi s Agraelem a zbytku, jmenovitě:  Porty, Viktor Sheen, Fattypillow, MGfitman, Haiset, Spajkk, Filel, Andullie, Beastik, Bobys, Cantzer, Patagod.

Organizaci budeme podporovat nadále a je jisté, že u podobné akce jsme se nepotkali naposledy.

Moc všem děkujeme, že myslíte i na ostatní.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport