CS:GO

Český hráč pandi7o míří do švýcarské organizace mYinsanity

Český hráč pandi7o míří do švýcarské organizace mYinsanity
7. 7. 2023
  |  

Švýcarská organizace mYinsanity se vrací na esportovou scénu ve velkém stylu a oznámila rovnou akvizice do CS:GO sekce. V ní se kromě švýcarsko-německo-finské čtveřice hráčů objeví také Jan "pandi7o" Holák, který si po konci v Entropiq vyzkouší mezinárodní angažmá.

Stále teprve osmnáctiletý Jan "pandi7o" Holák má za sebou turbulentních 7 měsíců, během kterých přestoupil z Dark Tigers do Entropiq, kde se nakonec nestal posilou hlavní sekce, nýbrž zamířil do academy celku Future. V něm se však dlouho neohřál a v závěru první půli roku pomáhal hlavní sestavě na cestě za offline turnajem Tipsport CS:GO Bratislava 2023. Následně ovšem definitivně v organizaci skončil.

Sám hráč 1. června 2023 umístil na sociální sítě informace o tom, že se stal volným hráčem poté, co se dohodl s organizací Entropiq na ukončení kontraktu, a že si hledá nové angažmá. To nakonec nebude na domácí scéně, ale v zahraničí, kde podepsal ve švýcarské organizaci mYinsanity.
mYinsanity zveřejnili na sociálních sítích video, které oznamovalo novou CS:GO/CS2 sestavu, dnes (7. července) večer. Její součástí bude i zmíněný český hráč. Toho v celku doplní ještě dvojice hráčů ze Švýcarska, kterými jsou Abiseck "zed" Baskaran a Fatih "reezk" Gorda, finský hráč Topi "LYNXi" Kauppi a německý zástupce Tim "DAVEN" Schillat.

Ani jeden z hráčů neoplývá velkými zkušenostmi z mezinárodní scény, přesto organizace vsadila na potenciál mladíků, kteří se budou chtít předvést a postupně si na mezinárodní scéně vybudují pozici.

Pro česko-slovenské fanoušky nemusí být organizace mYinsanity neznámou, historicky ji například ve hře Hearthstone reprezentoval český hráč Aleš "Alesh" Hemer.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.