League of Legends
Riot Games
Zajímavosti

Česká Stopa: Riot Games představí oficiální film o lolkařské komunitě

Česká Stopa: Riot Games představí oficiální film o lolkařské komunitě
19. 1. 2023
  |  

Na českých League of Legends profilech byla do světa vypuštěna velká novina. Domácí lolkařská komunita se totiž dočká vlastního oficiálního snímku od Riot Games.

Po třinácti letech od uvedení jedné z nejpopulárnějších online her se od Riot Games dočkáme oficiálního filmu o české komunitě. Exkluzivní offline premiéra se uskuteční 24. ledna v kině Lucerna a už nyní můžete na oficiálních profilech League of Legends soutěžit o lístky. Online premiéra se pak uskuteční 26. 1. na českém League of Legends YouTube kanále

Dokument by se měl věnovat jak esportovým hvězdám, důležitým tvářím komunity a pravděpodobně i velkým komunitním akcím a projektům. Součástí propagačních materiálů jsou třeba hráči Humanoid, Carzzy, Patrik a Freeze, kteří prošli největšími světovými soutěžemi. Zároveň se v teaseru objevila bývalá hráčská hvězda a streamer Herdyn nebo další tvůrci či komentátoři jako Charmie, Necrit nebo Kangae.

S kamerou bychom mohli zabloudit i na některé herní eventy, v tomto případě především do O2 universa (Prague Champs) a na půdu svitavské Fabriky (Mastercard Hitpoint LEGENDS). V nedávné době proběhlo také několik komunitních akcí na našem území, například v rámci propagace seriálu Arcane či in-game eventu Star Guardian.

Zdroj úvodní fotografie: Riot Games


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka