CS:GO

CEE Champions: DNE vyhořelo v kvalifikaci, do turnaje z CZ/SK postupuje Cryptova, ENTERPRISE a eSuba

CEE Champions: DNE vyhořelo v kvalifikaci, do turnaje z CZ/SK postupuje Cryptova, ENTERPRISE a eSuba
7. 5. 2022
  |  

Česko-slovenská kvalifikace na CEE Champions skončila během pátečního večera. Z domácích celků si zajistili postup zástupci eSuby, Cryptovy a ENTERPRISE. Smutným z TOP 4 zůstali hráči Dynamo Eclot.

Čtvrtek a pátek na domácí scéně patřily zápasům v closed kvalifikaci na mezinárodní turnaj CEE Champions. Do TOP 4, ze které se na turnaj pro země střední a východní Evropy mohla dostat pouze TOP 3,  se dostaly týmy Dynamo Eclot, eSuba, Cryptova a ENTERPRISE.

Nejzajímavější situací byl stále roster ENTERPRISE, za který tentokrát nastoupil stinx, i s hostem však posléze dokázal tým postoupit. Pojďme však postupně. V semifinálových zápasech se utkala Cryptova se zmíněnými ENTERPRISE a eSuba s Dynamo Eclot.

Velkým překvapením byly relativně rychlé výsledky sérií 2:0, po kterých si zajistili vítězství a tím pádem i postup hráči Cryptovy, respektive eSuby. Týmy Dynamo Eclot a ENTERPRISE se tak utkaly v zápase o 3. místo, tedy poslední postupový slot.

Ve vyrovnané bitvě nakonec uspěli ENTERPRISE a Dynamo Eclot tak vyšlo z dlouhých hodin hraní naprázdno. Šanci na reparát dostane tým už v neděli v Sazka eLEAGUE proti SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.