CS:GO

capseN zpět v Dynamo Eclot? Hráč s týmem nastupuje v evropské ESEA Advanced

capseN zpět v Dynamo Eclot? Hráč s týmem nastupuje v evropské ESEA Advanced
25. 2. 2023
  |  

Lukáš "capseN" Koláčný se vrátil zpět do Dynamo Eclot, minimálně pro evropskou ESEA Advanced. Jaký pro to má organizace důvod a ovlivní to nějak izraelského snipera anarkeze?

Brněnský hráč Lukáš "capseN" Koláčný si chtěl dát po konci v Dynamo Eclot pauzu a věnovat se dalším aktivitám mimo svět Counter-Strike. To mu však shodou okolností dlouho nevydrželo a on sám se hlásil v posledních dnech v několika zápasech. V některých případech z toho bylo pohodlné vítězství, jindy zase porážka.

Před dvěma dny sám na Twitteru uvedl: "Budu dohrávat celou základní část ESEA ligy s @dynamoeclot, dneska nás čekaj hned 3 zápasy za sebou bude švanda." V komentářích ještě potvrdil a dodal, že CS:GO poslední dobou nehraje, což způsobuje i lehce rozpačité aim schopnosti. 

Paradoxem je, že Dynamo Eclot většinu svých zápasů ze začátku ligy posunulo do nejpozdějších možných termínů, s největší pravděpodobností proto, že v době startu stále probíhal tryout nového AWP hráče. Aktuálně má český celek skóre 3:2 a v následujících hodinách a dnech jej čeká našlapaný program. 

Proč ale za Dynamo Eclot nemůže v základní části nastoupit izraelský hráč Guy "anarkez" Trachtman? Sám totiž ještě na začátku února s několika ruskými hráči (včetně hvězd jako El1an) nastoupil do 44. sezony ESEA za tým s názvem Boston crab, což by mohlo ono omezení na přestup vyvolat. 

Posila české organizace je totiž nahlášena v ostatních mezinárodních soutěžích, a tak bychom ji měli vidět už v neděli do 12:30 proti týmu iNation.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC