CS:GO

capseN out! Dynamo Eclot umístilo brněnského snipera na přestupovou listinu

capseN out! Dynamo Eclot umístilo brněnského snipera na přestupovou listinu
11. 11. 2022
  |  

Lukáš "capseN" Koláčný po roce a dvou měsících v týmu Dynamo Eclot míří na přestupovou listinu. Organizace novinku ze sestavy oznámila na svém webu.

Zdá se, že se přestupový kolotoč na domácí scéně rozjíždí naplno. Brněnský sniper Lukáš "capseN" Koláčný zamíří na přestupovou listinu týmu Dynamo Eclot, ostatně se o této možnosti spekulovalo už před a během letošního MČR, kde tým nakonec obsadil třetí místo. Ani to však osud snipera nezvrátilo.

“Lukáš je skvělý kluk i výborný hráč, který se výrazně zasloužil o velké úspěchy našeho CS:GO týmu v minulé i aktuální sezoně. V poslední době však naše výsledky nenaplňovaly naše maximální očekávání, a proto jsme se rozhodli pro změnu a nový impuls v týmu,” uvedl pro klubový web CEO Dynamo Eclot Martin Novotný.

Jak se zdá, tak hlavními důvody konce byly neuspokojivé výsledky týmu, ale zároveň dost možná také hráče jako takového. Ten v HLTV zápasech nedosáhl za poslední 3 měsíce na kladné K/D ratio (aktuálně 0,99), stejně jako rating 0,97. 

Lukáš "capseN" Koláčný
Zkušený domácí AWP hráč působil v týmu Dynamo Eclot od září 2021, kdy nastoupil po konci v Entropiq Prague a svoji úlohu snipera zvládal velmi dobře, díky čemuž se i týmu podařilo postupovat žebříčkem HLTV i na domácí scéně.

Řady úspěchů se dočkal capseN se svými spoluhráči letos, kdy ovládl EPULZE Invitational #1, Tipsport Online Cup 2022 nebo MSR 2022. Tým zároveň bral stříbra z ROG Masters East EMEA nebo Y-Games PRO Series 2022. 

Kam se však hráč vydá při případném prodeji je otázka, stejně jako to, koho Dynamo Eclot přivede. O přestupech na domácí scéně se spekuluje už několik týdnů, ovšem AWP hráčů je jako šafránu, a tak je otázkou, jak týmy dokáží případně své hráče nahrazovat.

Detail týmu Dynamo Eclot
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.