CS2

CapseN has left the server, český hráč oznámil konec kariéry

CapseN has left the server, český hráč oznámil konec kariéry
10. 1. 2024
  |  

Další známá tvář opouští svět profi hraní. Lukáš „CapseN“ Koláčný prošel několika českými týmy, ale v roce 2024 ho již na serveru neuvidíme. Na platformě X oznámil konec kariéry.

Držitel bronzu z MČR 2022 nebo šampion Slovenska ze stejného roku. CapseN patřil mezi nadprůměrné hráče CS:GO scény, ale další potenciální úspěchy ke svému jménu nepřidá. Na sociální sítě přidal rozlučkový post, kde se s hraním rozloučil.

„Oficiálně končím kariéru jako profesionální hráč. Bližší důvody, proč jsem se tak rozhodl, zveřejním v následujícím videu. Jsem vděčný a šťastný za to, co jsem dokázal a zažil. Své zkušenosti jako profík si budu navždy cenit,“ zní v překladu jeho příspěvek. Detailní video ještě zveřejněno není.

Bývalý hráč týmů jako Entropiq, Eclot či naposledy Enterprise se tak ve 24 letech vydá vstříc nové kariéře. Ta může stále být v rámci esportu, přesunutí do role kouče či analytika je dnes již běžnou součástí vývoje hráčů. Jedná se však zatím čistě o spekulaci. Stejně tak není jisté, kdo ho v rosteru ENTERPRISE nahradí.

Lukáši, děkujeme za skvělé vzpomínky a přejeme hodně štěstí!
 
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.