CS:GO

Bývalý hráč Virtus.pro na cestě do Entropiq Prague. Potvrdí se příchod 1. února?

Bývalý hráč Virtus.pro na cestě do Entropiq Prague. Potvrdí se příchod 1. února?
26. 1. 2023
  |  

Portál PLAYzone přišel během čtvrtečního večera s novinkou týkající se nové sestavy Entropiq Prague. Tu by mělo posílit zvučné polské jméno a také generální partner. To vše již 1. února.

V těchto dnech slaví česká organizace Entropiq tříleté výročí svého působení. Pro fanoušky CS:GO sekce si připravila dost možná nečekaný dárek v podobě kvalitního a zkušeného polského hráče. 

Entropiq Prague by totiž dle informací portálu playzone.cz měl posílit polský hráč Michał "snatchie" Rudzki, někdejší reprezentant Virtus.pro, AGO nebo Sprout, který získal triumfy v několika ESEA Premier Division, stříbro z V4 Future Sports Festival Budapest 2019 nebo bronz z cs_summit5.

Kromě polského hráče by se v sestavě měl objevit také Němec Christoph "red" Hinrichs a slovenský hráč Rudolf "Rutk0" Kovalčik, který v posledním roce prostřídal Sampi nebo Dark Tigers. Zajímě vypadající pětici hráčů pak doplní Filip "AJTT" Dolenský a Josef "MoriiSko" Maurenc, kteří zůstali z loňského roku.

Není však vyloučeno, že ještě dojde ke změnám. Podle všeho by však měla být sestava, stejně jako generální partner, což uvádí výše zmíněný portál ve své novince, ohlášena 1. února 2023. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.