CS:GO

Bývalí hráči BRUTE a Dark Tigers spolu! Tak by mohla vypadat nová sestava Cryptova

Bývalí hráči BRUTE a Dark Tigers spolu! Tak by mohla vypadat nová sestava Cryptova
2. 8. 2021
  |  

Tři hráči společně řádili v BRUTE, dva další si vyzkoušeli angažmá Dark Tigers a v Portugalsku. Nyní by se tato pětice mohla sjednotit po ambiciozní organizací Cryptova.

Nově vzniklá organizace svůj první split v Sazka eLEAGUE nezvládla a vypadla přes baráž. V návaznosti na to, to vypadá, že se vedení rozloučilo s hráči, byť ti stále na webu figurují. Nicméně v kvalifikaci na blížící se 2. COOL Ligu na portálu PLAYzone figuruje v sestavě pod názvem Cryptova úplně jiná pětice.

Podle webu by ji měl vést zkušený Karel "fredi" Královec, který v BRUTE v loňském roce plnit roli AWP a In-Game Leadera. Doplnit by jej měla dvojice hráčů, kteří společně hráli ve stejné době, pod stejnou vlajkou. Jmenovitě jde o Simona "KWERTZZ" Horáka a Šimon "suplicK" Skuplík.
Další dvojici by měli tvořit navrátilci z Portugalska. Martin "MAXX" Smolár a Tomáš "zyored" Cvaniga před pár měsíci opustili po velké čistce GTZ Bulls a hledali tým v tuzemsku. Vypadá to, že jej nyní našli.

Večerní turnaj je jediná šance, jak se do této soutěže dostat, dost možná tak bude pro budoucnost sestavy klíčové, zda se jí povede uspět.

Potenciální sestava Cryptova:

  • Martin "MAXX" Smolár
  • Tomáš "zyored" Cvaniga 
  • Šimon "suplicK" Skuplík
  • Karel "fredi" Královec 
  • Simon "KWERTZZ" Horák
Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.