CS:GO

Sazka.BRUTE a SEMTEX FOCUS přináší netradiční CS:GO showmatch

Sazka.BRUTE a SEMTEX FOCUS přináší netradiční CS:GO showmatch
15. 4. 2021
  |  

V pátek 16. 4. pořádají BRUTE s partnerem SEMTEX unikátní showmatch v CS:GO k vydání nové energie - SEMTEX FOCUS. Kromě hráčů Brute přijdou také známí veteráni CS:GO, streameři a youtubeři.

Celý showmatch bude ve znamení zábavy, soupeření a především ukázek pozornosti. Neboť samotná značka FOCUS, jak již název napovídá byla vytvořena pro hráče v cestě za plným soustředěním.

Více přiblížil marketingový manažer BRUTE, Ondra Kolek: “Připravili jsme si do každého ze tří zápasů spoustu nápadů a aktivit, jak budeme hráče vytrhávat z pozornosti a trochu otravovat. Rozhodně to nebudou mít lehký a vyhraje ten tým, který se dokážeme i přes všechna rušení a vtipy soustředit nejvíc. A malý teaser, dost možná se do zápasů podívá i máma nebo přítelkyně gamerů.”


Showmatch bude zpestřený i pro diváky, kteří se dočkají zajímavých soutěží o merch a gift packy SEMTEX.

Moderátorem celého pátečního večera bude YouTuber Porty a samotnými CS:GO zápasy bude provázet CS:GO redaktor Vojtěch "Wango" Pres. Hráče doplní influenceři Natalkaa a  Roth Wellden.

FOCUS jsme vyvinuli společně s hráči Brute a mám velkou radost, že ho o společně můžeme představit gamerům v České republice a na Slovensku.
Aleš Hladil
SEMTEXT Brand Manager
Kromě hráčů CS:GO týmu Sazka.BRUTE nastoupí do showmatche také veteráni domácí scény David "Kaparzo" Lacina, Karel "Fredi" Královec, Roman "Blade" Pilný a také Karel "sneix" Pavlica.

“SEMTEX FOCUS Showmatch bude hodně unikátní i tím, že po dlouhé době půjde o offline event. Samozřejmě bez diváků na místě a jen za účasti provozního týmu a lidí, kteří budou vystupovat během show. Podstoupili jsme velice přísná bezpečnostní opatření na místě včetně několika testování všech zúčastněných v časových intervalech před události i v den konání showmatche,” dodává Filip Štěrba, vedoucí produkce Brute Esports.

Stream začíná od 17:00 dnes večer na twitch.tv/brute_gg:



Zdroj: Tisková zpráva BRUTE
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport