League of Legends

Titul ze Svitav míří do tábora Entropiq. Favorit porazil ve finále 3:0 BRUTE

Titul ze Svitav míří do tábora Entropiq. Favorit porazil ve finále 3:0 BRUTE
5. 8. 2023
  |  

Organizace Entropiq získala další velký domácí League of Legends titul. Ve finále letní sezony Mastercard Hitpoint Masters 2023, která vyvrcholila během soboty ve Svitavách na LEGENDS #6, smetla LoL sekce BRUTE jasně 3:0 a mohla slavit zisk trofeje.

Po neuvěřitelné jízdě BRUTE finálovým zápasem Lower Bracket proti eSubě, kterou porazili jasně 3:0, přišlo v úvodní hře grandfinále letního splitu Mastercard Hitpoint Masters velké vystřízlivění. Entropiq roli velkého favorita od úvodu zvládali takřka brilantně a nechtěli udělat jakoukoliv chybu, kterou by BRUTE pustili do svých playů. Entropiq se tak po úvodní hře série dostali do vedení v poměru 1:0.

Druhá hra dlouhou dobu vypadala velmi podobně jako ta první, Entropiq v roli favorita zápasu měli jasně navrch a krok za krokem si oťukávali různé objectives po mapě. Pak však přišel kritický moment, kdy po jedné prohrané bitvě získali BRUTE pozici na mapě, Barona a namířili si to vpřed. Následný baserace však tým prohrál proti solo hrajícímu Adamovi "Jackies" Jeřábkovi, který sám ukončil hru a zajistil svému týmu vedení 2:0.

Ani třetí hra nenabídla jiného vítěze. Entropiq se podařilo také tentokrát dominovat v rámci dílčí hry a jasně tak ukázali, kdo je na tuzemské League of Legends scéně králem. 

Entropiq vs. BRUTE

Výsledek - 3:0
  • Game I: EIQ WIN
  • Game II: EIQ WIN
  • Game III: EIQ WIN 
  • Game IV:
  • Game V:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.