League of Legends

BRUTE jazda dojela až do Svitav, kometa sezóny šokovala Dynamo Eclot

BRUTE jazda dojela až do Svitav, kometa sezóny šokovala Dynamo Eclot
26. 7. 2023
  |  

Offline finále Mastercard Hitpoint Masters v legendární Fabrice ve Svitavách bude mít šokující obsazení. Po dlouhé nadvládě domácí čtyřky přichází po letech zpět BRUTE, kteří nečekaně urvali jistotu třetího místa, postup na event a možnost boje o EMEA Masters.

Jedna bo5 před Evropou, minimálně jedna série před svitavským kotlem. V této situaci se teď nachází tým BRUTE. Organizace, která v minulém roce skončila v domácí lize dvakrát na šestém místě a na jaře tohoto roku dokonce až na posledním osmém, vsadila na rebuild zahraničními hráči. Méně známá sestava dosáhla na třetí místo po základní části, sílu projevila i nyní v playoff.

Playoff Mastercard Hitpoint Masters Summer 2023 | Zdroj: Leaguepedia

Z druhé strany jde pro poražené Dynamo o obrovské zklamání. Organizace byla třikrát na prahu postupu do EMEA Masters, vždy podlehla v klíčové bo5 eSubě. Nyní vsadila i na svitavského krále Jejkyho, ani jungler s deseti domácími tituly ale celku nepomohl k úspěchu. DNE se nepodívají ani na event a se SINNERS jde o největší poražené letošního roku.

Před námi je teď bo5 o postup do finále a jistotu EMEA Masters. Ve čtvrtek od 16:00 v domácím el classicu vyzve eSuba kralující Entropiq. Poražený zahájí Svitavy střetem s BRUTE.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč