League of Legends

BRUTE dotáhli šokující cestu do playoff, SINNERS už nemají postup ve své moci

BRUTE dotáhli šokující cestu do playoff, SINNERS už nemají postup ve své moci
15. 7. 2023
  |  

Po dvanáctém kole Mastercard Hitpoint Masters už můžeme gratulovat k nečekanému úspěchu týmu BRUTE, který je již jasným postupujícím do vyřazovací části. Selhání čelí SINNERS, kteří budou doufat v souhru výsledků.

Pro vývoj byl totiž zcela klíčový vzájemný střet BRT a SIN, který ovládli právě BRUTE, čímž si definitivně zajistili postup a poslali SINNERS do velice nepříjemné situace. 

Hříšníci teď už totiž musí bezpodmínečně vyhrát oba své zbývající zápasy, z nichž jeden je proti dominujícím Entropiq. Dynamo Eclot by pak také muselo oba své střety prohrát, včetně duelu se Sampi, kteří už o nic nehrají.

Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

Oddechla si eSuba, která potvrdila postup vítězstvím nad slabými Inside Games. Ti tak stále nevyhráli a naopak vypadají odepsaně, s výhrou se v korelaci s jejich výkony ani do posledních kol počítat nedá.

Cryptova si proti Sampi připsala vítězství a malou šanci na odvrácení Relegations, vše se naplno rozhodne v posledních dvou kolech, v případě určitých výsledků už v kole předposledním. Závěr soutěže je na programu 18. a 21. července.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč