Blíží se oslavy 10. výročí Inaequalis. Na co se mohou členové a fanoušci v sobotu v Chotěboři těšit?

Blíží se oslavy 10. výročí Inaequalis. Na co se mohou členové a fanoušci v sobotu v Chotěboři těšit?
6. 7. 2021
  |  

Organizace Sazka.Inaequalis slaví letos 10. narozeniny. Už v sobotu v rámci Festivalu Fantazie spolek toto výročí oslaví v Chotěboři. Na co se mohou účastníci těšit?

Kromě standardního programu festivalu se mohou účastníci těšit na speciální program v odděleném sále Inaequalis, kteří si pro účastníky oslavy a své členy připravily přednášky, doprovodný aktivity a soutěže. Součástí bude také LanCraft herní zóna na Festivalu Fantazie 2021. Tedy zóna pro hráče od populárních pořadatelů offline akcí, kteří jsou se Sazka.INAE úzce spojeni.

Vše je naplánováno na sobotu 10. července od 10:00 v Hotelu Fantazie v Chotěboři na Vysočině. Členové spolku mají na celou akci zlevněné vstup anebo mohou přijít rovnou zdarma v případě, že přijdou v dresu organizace. Více popisuje organizace na svých sociálních sítích.  
Pro členy, příznivce i fanoušky i vedení spolku připravilo odpoledne plné zábavy a oslav, během kterých mohou zájemci vyzvat členy HearthStone sekce, mj. také RybkuPipku nebo Majsssstera, tedy nedávné účastníky světového turnaje Masters Tour.

Chybět nebudou ani FIFA hráči Viktorie Plzeň, kteří se v poslední době prezentují zejména na poli eClubů, tedy boje 11 vs. 11 hráčů. A také proti nim bude možné si zahrát o drobné ceny. Návštěvníci se dočkají také populárního BeatSaberu, focení nebo třeba vyhlášení Sazka.INAE HearthStone ligy a losování soutěže o herní monitor mezi příchozími.

Více informací o akci:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.