CS:GO

„benq1 je nadále koučem, ale rozšiřujeme si obzory,“ zní z eSuby k hledání trenérů do CS:GO sekcí

„benq1 je nadále koučem, ale rozšiřujeme si obzory,“ zní z eSuby k hledání trenérů do CS:GO sekcí
11. 6. 2022
  |  

Skončí Tomáš "benq1" Masaryk v eSubě? Organizace objasňuje situaci poté, co zveřejnila příspěvek s informacemi o hledání trenérů pro "A" tým i Youngsters.

Organizace eSuba zveřejnila na sociálních sítích příspěvek s informací o hledání nového trenéra pro "A" CS:GO sekci, Youngsters i možnost zapojení se jako analytik. Neznamená to však, že by tým přišel o současného trenéra Tomáše "benq1" Masaryka.

Vyjádření pro Sazka Esport poskytnul Team Manager Štěpán Mach: „benq1 je nadále koučem eSuby, ale rozšiřujeme si obzory a při hledání kouče pro Youngsters zjišťujeme zájem scény o pozici v A-týmu. benq1 nedávno úspěšně složil prokurátorské zkoušky a musíme tak myslet i na budoucnost.“
Tomáš "benq1" Masaryk tak v roli zůstává a s největší pravděpodobností bude plnit roli Head Coach / Mentor pro úspěšné zájemce, kteří mohou na vypsanou pozici odpovídat během června.

Ambciózní a tradiční domácí celek, který se opět v průběhu roku pokusí dostat do TOP 3 česko-slovenských turnajů a lig, stejně tak ji bude čekat boj o návrat do ESEA Advanced, tak rozšiřuje své zázemí pro CS:GO sekci o několik pozic, které dopomohou hráčům k plnému focusu na hru.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.