CS:GO

Bad News Eagles poráží SINNERS a vyzvou ve finále Dynamo Eclot

Bad News Eagles poráží SINNERS a vyzvou ve finále Dynamo Eclot
17. 9. 2022
  |  

Bad News Eagles zvládli své semifinále MČR Tour Praha proti SINNERS a zítra se představí ve finále proti Dynamu Eclot. SINNERS si zahrají zápas o 3. místo proti ENTERPRISE.

Druhý semifinálový duel MČR Tour Praha proti sobě postavil SINNERS a Bad News Eagles. Dva největší favoriti turnaje se potkávají již v semifinále, jelikož Bad News Eagles skončili ve své skupině až za týmem ENTERPRISE.

SINNERS vs. Bad News Eagles

Veto přiřadilo na tento zápas vertigo, jako pick SINNERS, mirage, kterou si vzali Bad News Eagles a decider připadl na inferno.

Hned první kolo na vertigu ukázalo, že se bude jednat o zajímavý duel. Bad News Eagles nechali SINNERS proběhnout až na site a přišel retake 5v5. Během retaku se SENER1 rozhodl pro smoke na bombu a následný ninja defuse, který se mu vydařil. Bad News Eagles se díky vyhranému prvnímu kolu chytli tempa a dostali se rychle na skóre 0:5. V šestém kole však zazářil ZEDKO, který zaznamenal ace a dostal SINNERS na výsledkovou tabuli. Zbytek první poloviny byla přetahovaná o každý bod a do změny stran se šlo za stavu 5:10 z pohledu SINNERS. Hříšníci naskočili na CT stranu v lepší formě a po vyhraném pistol roundu získali i následné kolo proti horšímu nákupu. Bad News Eagles pak ale přeřadili na vyšší stupeň, T stranu ovládli a připsali si vítězství 8:16.
Bad News Eagles zvládli de_vertigo 8:16
Mirage odstartovala lépe pro SINNERS, kteří vyhráli dvě úvodní kola. Bad News Eagles poté dokázali s hříšníky srovnat tempo a po osmi kolech svítilo skóre 4:4. Zbývajících sedm kol první poloviny však přineslo naprostou demolici v podání SINNERS, kteří vyhráli všechna tato kola a svého soupeře pustili k pouhým pěti killům! Hráči liberecké organizace ve stejném tempu pokračovali i na začátku druhé poloviny a díky výhře v prvních třech kolech vedli již 14:4. I přes snahu BNE s nepříznivým stavem něco udělat, dokázali SINNERS dotáhnout zápas do vítězného konce a po vítězství 16:9 poslat zápas na inferno.
Forsyy nastřílel na druhé mapě 22 killů a dotáhl hříšníky na decider.
Bad News Eagles se po prohře na mapě mirage rychle oklepali a naskočili na inferno v neúprosném tempu. SINNERS se tohoto tempa nedokázali chytit a prohrávali rychle 0:5. Ve zbylém průběhu se svému soupeři dokázali alespoň vyrovnat a změna stran přišla za stavu 5:10 pro BNE. Do druhé poloviny naskočili lépe hříšníci v čele se Zerem, jenž si v úvodních dvou kolech připsal 7 killů a výrazně se tak podepsal pod zvládnutý úvod T strany. Bad News Eagles si dokázali připsat první bod na T straně až za stavu 9:10 a na serveru se schylovalo k dramatu. Za stavu 12:12 se však podařilo BNE získat dvě důležitá kola, zvládnout následné kolo proti full ecu a pohlídat si závěr zápasu. Výsledné skóre 12:16 posílá Bad News Eagles do finále proti Dynamu Eclot. SINNERS se musí smířit se zápasem o 3. místo proti ENTERPRISE.

SINNERS vs. Bad News Eagles: 1:2
  • de_vertigo 8:16 (5:10)
  • de_mirage 16:9 (11:4)
  • de_inferno 12:16 (5:10)

Radost Bad News Eagles po vyhrané třetí mapě nad SINNERS.
MČR Tour Praha pokračuje již zítra zápasem o 3. místo od 15:30. Finále následuje od 18:30. Obě utkání můžete sledovat na twitch kánale @playzonecz

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.