CS:GO

AOC MČR Tour: Dynamo Eclot vítězí ve finále a míří na Vodafone MČR do Brna

AOC MČR Tour: Dynamo Eclot vítězí ve finále a míří na Vodafone MČR do Brna
17. 10. 2021
  |  

Víkend přinesl poslední klání v rámci letošní CS:GO Vodafone MČR kvalifikace, tentokrát s podtitulem AOC MČR Tour.

Poslední přímý slot, MČR body a tedy jasní postupující na finálovou akci tohoto roku, budou známi jen co skončí poslední bitva. Dynamo Eclot a eEriness se proti sobě postavili ve finále AOC MČR Tour kvalifikace. eEriness, kteří v semifinále zdolali Cryptovu, ji navíc připravili o možnost postupu právě na brněnskou akci.

Finále AOC MČR Tour

Dynamo Eclot vs. eEriness

  • Výsledek - 2:0
    • de_nuke 16:1
    • de_dust2 16:12
    • de_vertigo

Dynamo Eclot vstoupilo do finálové bitvy, která vítěznému celku přinese tolik tížený přímý slot a především los z 1. koše, ve velkém stylu a na Nuku Valencio se svými spoluhráči eEriness doslova vymazal výsledkem 16:1.

Na Dust2 se začala hra opoznání vyrovnávat a eEriness ukázali, že umí být nebezpečným soupeřem. Vedení 11:4 v polovině toho bylo jasným důkazem. Následovala však neuvěřitelná série 9 vyhraných kol pro Dynamo Eclot, kteří za bráníci stranu v několika případech úspěšně retakovali side.

eEriness se opět vzepřeli až za stavu 11:13. Dynamo Eclot tažené předešním sniperem capseNem však nehodlalo dopustit žádné překvapení a okamžitě se přiblížilo triumfu. eEriness zvrat nedosáhli a Dynamo Eclot po výsledku 16:12 a celkově 2:0 ovládlo poslední kvalifikaci na Vodafone MČR.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.