Agraelus, Herdyn, Mikýř a další vybrali v rámci charitativního streamu více než 1 500 000 korun

Agraelus, Herdyn, Mikýř a další vybrali v rámci charitativního streamu více než 1 500 000 korun
21. 11. 2021
  |  

Česko-slovenští streameři a další tvůrci obsahu pod patronátem a organizátorem akce Lukášem (LastGameBlitz) vybrali během soboty na projekt "dejme dětem šanci" neskutečnou částku.

Akce podle slov jednoho ze spoluautorů projektu Lukáše (LastGameBlitz) jde o navázání tradice na pokračování každoročních PlayStation charitativním streamům, které sice už neprobíhají, nicméně pro stejnou instituci a charitu (Dejme šanci dětem) v loňském roce vytvořili vysílání pro dobrou věc také streamer Agraelus a Dan Vávra.

Letos pod názvem CHECKPOINT CHARITA STREAM proběhla akce během soboty 20. listopadu na Twitch kanále MADMONQ. Mezi účastníky, kteří diváky bavili programem byli streameři jako Agraelus, Duklock, CzechCloud nebo content creatoři Jirka Král, Mikýř a jednou z hlavních hvězd večera byl Dan Vávra, který na závěr svého bloku přislíbil, že nad rámec vybrané sumy přidá ještě 200 000 korun ze svých. Celým dnem provázel a pomyslný most mezi programy dělal Mikoláš Tuček.

Prvním milníkem bylo vybrat 500 000 korun, což se povedlo během odpoledne, následná milionová hranice padla právě během bloku "Agraelus & Dan Vávra", kteří společně rozebírali kromě her i témata v životě.

Na samotném streamu se vybralo podle posledních informací 1 365 466 korun. Pokud započteme i onu zmíněnou sumu výše od pana Vávry, jsme na více než 1,5 milionu korun. Velké poděkování patří nejen všem účastníkům, ale zejména i divákům a podporovatelům dobré věci.

Záznam programu a vysílání je stále na Twitch kanále MADMONQu.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.