Partnerství

Agentura Peppermint se stala marketingovým partnerem a sponzorem esportového týmu Inside Games

Agentura Peppermint se stala marketingovým partnerem a sponzorem esportového týmu Inside Games
6. 6. 2022
  |  

Marketingová digitální agentura Peppermint se stala partnerem esportové organizace Inside Games, kterou chce využít pro pomoc se vstupem kampaní na trh. Zároveň se stává jejím partnerem.

Inside Games a Peppermint vzájemně vidí velký benefit v podobě vzájemné spolupráci a pomoci se správným uchopením marketingových kampaní v esportu, aby byly pojaty kreativním a efektivním způsobem.

„V Peppermintu jsme hledali partnera, který posune naše projekty ještě o krok dál, tak aby opravdu v esport světě fungovaly pro naše klienty co nejlépe,“ uvedl ke spolupráci Jan Kotek, Managing Director společnosti Peppermint. Zároveň doplnil „Jelikož neustále hledáme nové příležitosti, videohry jsou toho přirozenou součástí. Platformy jako je Twitch nebo Discord jsou neustále rostoucí hlavně u generace Z a my na nich s kampaněmi nemůžeme chybět.“   
Organizace Inside Games se spojuje s agenturou Peppermint
Za druhou stranu se vyjádřil Vojtěch Klapuch, majitel Inside Games: Jako firma jsme hledali partnera pro rozvoj esport businessu. Sami máme široké know-how z gamingového prostředí a máme chuť tvořit zajímavé esport marketingové projekty. Naráželi jsme ale na to, že jako menší subjekt  jsme často měli dveře u firem zavřené.“ 

Jedním z prvních společných projektů by měl být společná spolupráce na připravovaném projektu pro jednu z největších bank na českém trhu. Dalším krokem bude růst esport týmu Inside Games a to jak po výsledkové stránce, tak i po té marketingové. Což je druhým pilířem spolupráce, tedy sponzoring samotného celku agenturou.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.